Kosmetiikka flat lay kuvaukset luonnonmateriaalien kanssa

Kosmetiikka flat lay kuvaukset

Kuvasin 6 erilaista kosmetiikka flat lay kuvaa, joista jokainen sisälsi luonnonmateriaalin sekä käsin kirjoitetun, revityn paperin palan jossa luki yksi kosmetiikka tuotteen ainesosista.

Pinterest taulu


Kuvat

Tuote pehmeällä harmaalla taustalla
Tuote valkoisella taustalla, johon heijastuu auringonvalon säteitä
Tuote mustalla tekonahka pinnalla, jossa luonnonmateriaali erottuu hyvin
Tuote kaksivärisellä taustalla
Tuote puutaustalla
Kuvaan lisätty enemmän elementtejä ja sileä puutausta

Eri taustat vaikuttivat siihen kuinka hyvin tuote erottui kuvasta. Tummissa taustoissa luonnonmateriaalit erottuivat paremmin kuin neutraaleissa taustoissa.

Itse tuote nousi parhaiten esiin mielestäni kuvassa, jossa tausta on puoliksi vaaleanpunainen ja puoliksi vaalean vihreä, todennäköisesti siksi koska tausta ei jo ennestään sisällä samoja sävyjä kuin tuote, niin se erottuu hyvin. Lisäksi taustan sävyt ovat vaaleita, joten tuote ei huku siihen.

Jos tuotetta pitäisi markkinoida, valitsisin ehkä itse juuri tuon kuvan jossa on kaksivärinen tausta, koska se erottuisi hyvin, tai kuvan jossa on valkoinen tausta, koska se sopii tuotteeseen.

Viimeiseen kuvaan on lisätty luonnonmateriaaleja sekä meikkisivellin täydentämään kuvaa. Aiemmista kuvista mielestäni puuttui jotain, ja viimeinen kuva on täydempi. Tausta olisi viimeisessä kuvassa voinut olla hieman vaaleampi, jotta tuote olisi noussut paremmin esiin.

Piditkö tästä?

0 Kommenttia:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? Ajatuksia? Kirjoita ne tähän! :)